تاج الدینی: امروز جمهوری اسلامی ایران به سطحی از قدرت در عرصه دریا رسیده است که می‌تواند محوریت و فرماندهی رزمایش‌ ها در کنار قدرت‌ های بزرگ دریایی را عهده‌ دار شود

رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی 2022 با حضور یگان‌ های سطحی و پروازی نیرو های دریایی ارتش، سپاه و نیروی دریایی کشور های چین و روسیه که از بامداد جمعه آغاز شده بود در همان روز پایان یافت.
به گزارش وستی پرس، 

به نقل از روابط عمومی ارتش جمهوری اسلامی ایران، رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی 2022 پس از برگزاری نشست‌ های توجیهی، از بامداد روز جمعه، ۱ بهمن، با حضور یگان‌ های سطحی و پروازی نیرو های دریایی ارتش و سپاه جمهوری اسلامی ایران و نیروی دریایی کشور های چین و روسیه در منطقه شمال اقیانوس هند آغاز شد.

امیر دریادار دوم مصطفی تاج‌ الدینی سخنگوی رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی 2022 با اعلام این خبر گفت: «برابر برنامه‌ ریزی‌ های صورت گرفته انواع تمرینات تاکتیکی از جمله نجات شناور دچار حریق، آزاد سازی شناور ربوده شده و تیراندازی علیه اهداف مشخص دریایی در شب و روز از جمله تمرینات تاکتیکی و عملیاتی پیش‌ بینی شده جهت اجرا توسط یگان‌ های سه کشور ایران، چین و روسیه در این رزمایش است».

وی منطقه شمال اقیانوس هند را به دلیل وجود آبراه‌ ها و تنگه‌ های مهم باب‌ المندب، مالاکا و هرمز بسیار حائز اهمیت برشمرد و گفت: «از این سه تنگه به عنوان مثلث طلایی در منطقه یاد می‌شود و همچنین دریای عمان و شمال اقیانوس هند نیز از جمله مناطق حیاتی تجارت جهانی است؛ لذا تلاش جمهوری اسلامی ایران و کشور های چین و روسیه، تلاشی جمعی برای رسیدن به امنیت دریانوردی پایدار در این منطقه و آبراه‌ های حیاتی آن است تا منافع سه کشور حفظ شود».

تاج‌الدینی با اشاره به برگزاری این رزمایش برای سومین سال متوالی افزود: «پیام برگزاری این رزمایش، رسیدن هر سه کشور به سطح معنادار و قابل توجهی از روابط نظامی است و همچنین نشان می‌دهد که امروز جمهوری اسلامی ایران به سطحی از قدرت در عرصه دریا رسیده است که می‌تواند محوریت و فرماندهی رزمایش‌ ها در کنار قدرت‌ های بزرگ دریایی را عهده‌ دار شود».

سخنگوی رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی 2022 گفت: «شعار این رزمایش «با هم برای صلح و امنیت» است و مصداق بارزی است از اینکه جمهوری اسلامی ایران در منطقه و جهان با ایجاد اتحاد های راهبردی متکی بر منافع و احترام متقابل، هیچگاه منزوی نبوده و نخواهد ماند».

سرانجام رزمایش مرکب امنیت دریایی 2022 روز جمعه، ۱ بهمن، با برگزاری رژه یگان‌ های شرکت کننده از مقابل ناوشکن بومی جمهوری اسلامی ایران «دنا» در منطقه شمال اقیانوس هند پایان یافت.

در این مراسم کلیه شناور های شرکت کننده در این رزمایش از نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیروی دریایی کشور های چین و روسیه از مقابل ناوشکن دنا رژه رفتند.

ناوشکن‌ های دنا، جماران، نقدی، ناو های موشک‌ انداز زره و تبرزین و شناور های بهرگان و گناوه، شناور شهید ناظری از نیروی دریایی سپاه، ناوشکن ارومچی و شناور تدارکاتی تای خو از نیروی دریایی چین و رزم‌ ناو واریاگ و ناوشکن ادمیرال تریبوتس و سوخترسان بوریس از نیروی دریایی روسیه در این رژه دریایی شرکت داشتند.

 

لینک ورود به کانال تلگراملینک ورود به صفحه اینستاگرام

 


تاج الدینی: امروز جمهوری اسلامی ایران به سطحی از قدرت در عرصه دریا رسیده است که می‌تواند محوریت و فرماندهی رزمایش‌ها در کنار قدرت‌های بزرگ دریایی را عهده‌دار شود | دانلود

شناسه: 2048